Teambuilding

TipiEvents helt ned til Møllesøen i Ry

Se Firmaevents Silkeborg  Brochure Her

Med et åbent og positiv Mindset, skabes muligheden for at lykkes.
Vær positiv i tanke, ord, og handling, det giver evnen og viljen til at kunne.
Lær at hjælpe hinanden, kæmpe for hinanden og få det bedste ud af hinanden

Vi bruger vores store erfaring fra forsvaret i alle vore aktiviteter,  Kontakt os

Teambuilding hvor vi drager paralleller fra den maritime verden til jeres verden. Og vi agerer ud fra devisen, at alle mennesker er i besiddelse af ressourcer og potentiale, der er større end det, vi udnytter i vores arbejdsliv, privatliv og fritid.

Vi har fokus på nærvær og tror på, at det kan gøre dig og dine medarbejdere/kollegaer mere effektive i hverdagen. Med naturen, os selv og nærværet skaber vi de optimale rammer for udvikling og læring for jer. Nogle rammer hvor tryghed, motivation og fokus er kodeordene.

Vi stiller skarpt på individet. For os er det enkelte menneske virksomhedens vigtigste ressource – og dermed fundamentet for al Teambuilding. Hvis et team skal kunne fungere, må den enkelte medarbejder trives og være engageret. Derfor laver vi vores aktiviteter i naturen med fokus på det hele menneske.

   

Vi laver Teambuilding i og med naturen, med outdoor aktiviteter som havkajak, kano, træklatring, rapelling, mountainbiking og GPS orientering. Rammerne er et supert naturområde lige ned til Julsø og tæt på Slåen Sø. Har I specielle ønsker om temaer som ledelse, samarbejde, konfliktløsning, kommunikation osv., laver vi programmet i tæt samarbejde med jer.

  

For at kunne lave aktiviteterne i det meget skiftende danske sommervejr bruger vi de store tentipies, hvor vi altid har bål. Tipierne skaber nogle fantastiske rammer til hygge, undervisning og madlavning over bål. Vi er eksperter i bålmad, som vi ofte laver som en stor fælles opgave.

 Base med Hytte og  stor Tentipi, helt ned til Møllesøen i Ry.    Kontakt os


Vi arbejder ud fra en tro på, at med de rigtige mennesker, kompetencer, værktøjer og teorier kan de fleste drømme blive til virkelighed.  Vi laver events efter jeres ønsker -  og sammen finder vi det tema, eventet skal have.

Med de store Tentipies kan vi afvikle Events i alt slags vejr. Vi har to store Tipies med plads til 50 pers. til spisning og evt. overnatning. I Tipien oser det af hygge – altid bål og kaffe på kanden, og lige uden for teltdugen omfavner naturens energier os.Vores base er to store Tentipies helt ned til Julsø med udsigt til Himmelbjerget i Danmarks smukkeste Natur.   Kontakt os

Firmaevents Silkeborg, coaching, teambuilding, gourmetbålmad.

Outdoorevents Silkeborg, Firma Coaching, Teamtræning og masser af outdooraktiviteter i de store Tentipies med Gourmet bålmad.

 

tippiaften OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA